Dynamisk strategi

04.08.2016 (Oppdatert: 01.09.2016) Nina Ryen

 

Dynamisk strategi

NLR Dynamisk Strategi er for deg som ønsker å ha fokus på lønnsomhet, har planer om endring av drifta, går med utbyggingsplaner på gården og/ eller vil bedre motivasjonen på gården. Planer for gården har betydning for hele familien derfor sier vi: Resultatet av NLR Dynamisk Strategi blir mye bedre om ektefelle/samboer evt neste generasjon er med på møtene.

Målet med NLR Dynamisk Strategi er å bedre lønnsomhet ved å vurdere kostnader og inntjening. Trivsel og arbeidsbelastning på gården er også helt avgjørende for framtida. Vi går gjennom tiltak som kan gi deg en bedre hverdag og bli en stolt og framtidsretta bonde.

Tilbud om NLR Dynamisk Strategi er subsidiert og inkluderer 15 timer rådgiving. Det planlegges to besøk på gården, resten av tida brukes til eventuelt å trekke inn andre rådgivere og er etter bondens ønsker og behov. Kjøretid og kjøreutgifter til gården dekker NLR Agder. For tilbudet betaler du som bonde kr 6 000,-.

  • Gjennomgang av ressurser og drift på gården din i dag.
  • Visjoner for gården framover.
  • Det utarbeides strategiske mål for å nå visjonen.
  • Det utarbeides en handlingsplan for de områder der det skal settes inn tiltak.

 

 

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.