Maskinteknikk

(Oppdatert: 01.09.2016)

Rådgiving og gårdsbesøk

Vi kan tilby tverrfaglig teknikk- og mekaniseringsøkonomi med optimalisering av teknikk, økonomi og agronomi. Enkeltrådgiving på telefon og ute på gården med vurdering og hjelp ved valg av maskinlinjer og maskinkapasiteter, samt innstilling og bruk av enkeltmaskiner.

Maskindemonstrasjoner

Hvert år blir det arrangert ulike maskindemonstrasjoner, gjerne sammen med forhandlere og i forbindelse med ulike prosjekter vi har. Det kan være demonstrasjon av utstyr til husdyrgjødselspredning, mineralgjødselspredning, såing, pløying, sprøyting og annet aktuelt utstyr. Gjennom høst og vinteren blir tidsaktuelle tema tatt opp på fagmøter innenfor de ulike plantekulturene.

Mekaniseringsøkonomi

Vi kan også hjelpe med å velge rigtig utstyr samt gi økonomiske vurderinger om hva som er lurt med hensyn til selveie, sameie innleie og utleiekjøring. Dette kan gjøre innenfor mange kulturer.

Innenfor grovfôr kan vi regne på mekanisering både dyrking, husdyrgjødselshåndtering, innhøsting og innendørsmekanisering. Les mer om grovfôrøkonomi her.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.