Grovfôranalyser

22.02.2013 (Oppdatert: 13.08.2020) Josefa Andreassen Torp

Surfôrprøver

En fôrprøve gir deg svar på hvordan kvaliteten på årets fôr ble og er et nyttig verktøy inn mot innefôringssesongen. Vi tilbyr uttak av prøve og innsendinn til valgfritt laboratorie.  

Et analysebevis kan være vanskelig å tolke, men vi hjelper deg med det også. Når vi får resultatene gir vi deg en tilbakemelding enten i «Surfôrtolken» slik at du lett kan forstå tallene.

Pris: 500kr per prøve for uttak og tolking, samt at du får regning fra laboratoriet på selve analysen. Prisen er avhengig av laboratorie og hvilke analyser som ønskes.

Grovfôr til hest

Vi tilbyr uttak og innsending av prøver, samt tolking av resultatene i "Hestefôrtolken". Pris: 500kr/prøve + analysekostnader som kommer på egen regning fra laboratoriet. 

Laboratorier

For analyser og priser vises til laboratorienes hjemmesider: Felleskjøpet Rogaland AgderEurofins eller Ofotlab

 Veiing av rundballer

VI tilbyr veiing av rundballer dersom du også ønsker å få et mål på avlinga de. Å få et tall på avlinga er også et nyttig verktøy i forhold til å planlegge neste års prioriteringer på enga. For veiing er vi avhengig av at du stiller med traktor med lesseapparat. Pris: 750kr/time.

Ta kontakt med rådgiver

Josefa Andreassen Torp, tlf 907 66 313

Svein Lysestøl, tlf 918 69 976

Erlend Vandeskog, tlf 928 21 617

Jakob Saaghus, tlf 971 41 754

Georg Smedsland, tlf 920 98 651

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.