Test av kunstgjødselspreder

(Oppdatert: 21.11.2019)

 

Har du problemer med å få sprederen til å gi jevnt sprederbilde eller rett mengde?

Dette kan du få hjelp til å rette opp med en spredertest.
• Vi måler og kontrollerer mengden sprederen gir med ulik innstilling og den gjødsla du skal bruke
• Vi måler og kontrollerer sidefordeling til høyre og venstre, og kan i tillegg teste spredejevnhet ved aktuell kjøreavstand ute på jordet.

Grunntest:
Undersøkelser viser at mange spredere fungerer for dårlig og fører til unødig tap. Som regel er det ikke noe galt med selve sprederen. Ved å måle og kontrollere mengden og sidefordeling kan de fleste spredere stilles inn slik at resultatet blir bra.

Utvidet test:
I tillegg kan vi teste spredejevnhet. Da må vi ut på jordet og kjøre tre runder gjennom en rekke med oppsamlingskar. Dette tar noe lengere tid, men kan være vel anvendt hvis spredebildet er ujevnt.

Pris og bestilling:
Testene utføres etter vanlig timespris. Det tar noe tid og rigge til utstyret, så det er mest rasjonelt hvis flere slår seg sammen og kan teste på samme sted. Da tar en grunntest normalt ikke mere enn en time. Testing enkeltvis tar gjerne ca to timer. En utvidet test med spredning på jorde tar i tillegg ca en time.
For bestilling eller mere info ta kontakt på 38183900.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.