Byggteknisk

22.02.2013 (Oppdatert: 23.04.2020) Nina Ryen

 

Skreddersydde bygg

Vi planlegger små og store tiltak innen de fleste landbruksproduksjoner, samt hytter, hus og bygg for tilleggsnæringer. Bygningene utformes optimalt med tanke på rasjonell drift, gode produksjonsresultater, trive-lig og sikkert arbeidsmiljø og god dyreflyt.

Offentlige krav overholdes

I våre bygg er plan- og bygningsloven med tekniske forskrifter, dyrevernloven med forskrifter og retningslinjer for hvert dyreslag, forurensningsloven, brannloven og arbeidsmiljøloven overholdt.

Best mulig bygg til lavest mulig pris

Norsk Landbruksrådgiving Agder tilbyr komplett planlegging av dri­ftsbygninger. Det betyr at vi administrerer planleggingsdelen av byggeprosessen for deg, noe som innebærer at vi lager forslagstegninger med kostnadsoverslag, anbudsdokumenter og arbeidstegninger inklusive armeringstegninger. I tillegg hjelper vi med papirarbeid som byggesøknader.

Alt som planlagt

Bygningsplanleggingen skal legge til rette for at byggeprosessen skal kunne gjennomføres uten overraskelser, forsinkelser eller ekstrakostnader. Samtidig skal kvaliteten på ferdig bygg være slik planer og kontrakt beskriver.

 

 

  • Planlegging
  • Tegninger med kostnadsoverslag
  • Byggesøknader

 

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.