RMP skjema ths1

Trenger du hjelp med søknader?

Vi i NLR Agder kan være behjelpelig med å fylle ut søknader om produksjonstilskudd og regionalt miljøprogramtilskudd (RMP) som har søknadsfrist 15. oktober.
NLR Agder
Bringebaer

Fagtur i bær til Østlandet

Bærprodusenter i Agder inviteres til fagtur til Østlandet mandag 27. september 2021 med fokus på jordbær på tabletop i tunnel, utstyr for tunnelproduksjon og bringebærproduksjon med videreforedling.
NLR Agder
JAT kalking kalk gjenlegg

Kalking og gjødsel

Det er høyaktuelt å bruke denne høsten til å overflatekalke eng og beiter. Riktig pH vil være med på å optimalisere næringsopptaket fra jorda. Dette er svært hensiktsmessig i forhold til de økte gjødselprisene.
NLR Agder
Mais hosting 23 september 2020

Maisvandring

Det nærmer seg høsting av årets fôrmais og vi inviterer til en markvandring for de som kunne være interessert i å begynne med dyrking av fôrmais. Fôrmais er et flott supplement i fôringa både til melkekyr og okser, den har mye stivelse og en god fiberfordøyelighet. Vi har gode klimaforhold, spesielt i østre del av Agder, til dyrking av fôrmais og vi ønsker gjerne flere dyrkere. I 2021 har vi et sortsforsøk med fôrmais i Lillesand, og vi treffes for markvandring i feltet.
NLR Agder
IS Avling Thorsland 2008 16

Fagdag blomstereng og belgvekster

Det blir feltvandring på Søgne videregående skole tirsdag 28. september der vi ser på demofeltet med ulike belgvekster. Etterpå blir det fagmøte i Museumssalen på Søgne gamle prestegård med temaene belgvekstene betydning ved økologisk dyrking og mobilisering for pollineringsvennlige vekster og pollinerende insekter og pollineringsvennlige arter.
NLR Agder
LD 2021 Jorund med en HMS kunde ibs

Landbrukets Dag ble en suksess!

Selv om været var noe ustabilt, så satte mange kursen mot Evjemoen forrige helg. Det var flott å endelig kunne møtes igjen på tross av korona.
NLR Agder
IS okologisk jordbaer

Ferien 2021

Vi har startet ferieavviklingen, men har folk på alle fagområder hele sommeren. Ring 38 18 39 00, så blir du satt over til en rådgiver/ansatt som er på jobb.
Ammeku pa beite foto aina ovrland

Ammekubønder - se her!

Vi søker 7 ammekubønder som ønsker å få kontroll over grovfôrkostnadene sine.
NLR Agder
Innlogging nettside

Enkel innlogging for medlemmer

Alle fagartiklene på nettsida vår er passordbeskytta som følge av felles regler for ny NLR-nettside. Det er enkelt å logge seg inn ved å følge oppskrifta nedenfor, og en del har allerede klart det, noe lesestatistikken for Vekstnytt viser. Den viser også at det fortsatt er mange som ikke logger seg inn, men det er hjelp å få om du ikke får det til med det samme.
NLR Agder
NLR Agder Seland Gard Reddal 1969

Meld deg på Rådgivingsavtale!

Vi tilbyr rådgivingsavtaler med 15 % rabatt i alle planteproduksjoner, men du må tegne en avtale.
NLR Agder
1 2 3