Plantevernkurs

Autorisasjonskurs plantevern vinteren 2022

For å kunne kjøpe og bruke plantevernmidler må du ha et autorisasjonsbevis, såkalt sprøytesertifikat. Vi holder flere sprøytekurs i vinter, både førstegang og fornying med eksamen. Beviset har 10 års gyldighet.
NLR Agder
Sorlandssamlinga 2018

Sørlandssamlinga avlyst!

Arrangørkomitèen for Sørlandssamlminga vedtok i går å avlyse Sørlandssamlinga for 2022. Alle påmeldte vil få beskjed på epost og de som har betalt vil få refundert pengene.
NLR Agder
Mineralgjodsel 1

Mineralgjødsel til desemberpris?

Både Fiskå Mølle og Felleskjøpet melder at de ennå selger gjødsel til fjorårets pris på vedvarende lagerbeholdning, men januarpriser må forventes om svært kort tid, og disse prisene blir høyere enn dagens.
NLR Agder
Mentor collage

Ny bonde? – få mentor i 2022!

Det er kort tid til søknadsfristen for mentorordninga for 2022 går ut. 1. desember er frist for å søke mentor i 2022! Er du ny bonde er dette eit flott tilbod som ikkje koster deg noko.
NLR Agder
Sorlandssamlinga 2018

Sørlandssamlinga 2022 er avlyst

På grunn av økt smitte og nye nasjonale regler har vi dessverre sett oss nødt til å avlyse arrangement for 2022.
NLR Agder
Ammeku Foto Jakob Saghus

Erfaringsgruppe ammeku for damer

I fjor startet vi opp en egen erfaringsgruppe kun for damer med temaet "Ammekua gjennom året". Dessverre ble det kun én samling før koronasituasjonen stoppet oss. Vi kjører i gang ny oppstart 17.november og inviterer nye damer med.
NLR Agder
Hogne i timoteifroenga juli 2020 ibs

Fagsamling for korn og engfrøprodusenter

Produserer Agderbonden det samfunnet og næringsmiddelindustrien etterspør? Andel matallergikere og forbrukere med interesse for kortreiste korn- og proteinvekster øker.
NLR Agder
Gjodselsekker FK og NF

Kjøp mineralgjødsel nå!

Mineralgjødselprisene er skytt i været og signalene vi får er at prisene fortsetter å øke utover 2022. Vi anbefaler å kjøpe inn gjødsla nå.
NLR Agder
Ag gronnsak kurv

Markedshagekurs på Agder

Lær om etablering, dyrkingsopplegg, arbeid gjennom sesongen, dyrkingsplanlegging og ulike kulturer.
NLR Agder
Epler Maud

Grunnkurs i epleproduksjon

Samling del 2 blir 6. desember. Få grunnleggende innføring om epletreet, planting, plantesystem, sorter og stell gjennom året med mer...
NLR Agder
Kunstgjodselspredning

Bestill gjødsla for 2022 nå!

Prisen på gjødsel har auka mykje frå juni i år – og det ser ut til at prisauken ikkje har stoppa opp ennå. Det er varsla auke både frå FKRA og Fiskå Mølle i oktober, og FK Agri har soppa alt sal av mineralgjødsel fram til nyttår.
NLR Agder
IMG 4544

Flott med mentor!

Fordelen med vår mentor Åse Ingebjørg er at ho seier ting som dei er – rett ut! Det er ein stor fordel når du er ny bonde seier både Anne og Even frå Bygland.
NLR Agder
Fangvekster foto S Leidal

Tilskudd til fangvekster etter tidligpotet

Dersom du har sådd raigras, korn, e.l. etter høsting av tidligpotetene kan du søke om tilskudd til fangvekst gjennom regionalt miljøprogram (RMP). Husk søknadsfristen 15.oktober.
NLR Agder
RMP skjema ths1

Trenger du hjelp med søknader?

Vi i NLR Agder kan være behjelpelig med å fylle ut søknader om produksjonstilskudd og regionalt miljøprogramtilskudd (RMP) som har søknadsfrist 15. oktober.
NLR Agder
1 2 3 4