Familien Simon Andre Simonsen 2021

Holder øye med helsa

Vi har tatt en kjapp prat med Simon Andre Simonsen, et av medlemmene våre som har HMS-avtale for å høre hvilken opplevelse han og kona Jannike Lea Nystøl har av ei slik oppfølging.
NLR Agder
Jon Leif Eikaas Bondelaget

Har hatt HMS-avtale lenge

Vi har tatt en kjapp prat med Jon Leif Eikaas, et av medlemmene våre som har HMS-avtale, for å høre hvilken opplevelse han har av ei slik oppfølging.
NLR Agder
Maskinforerkurs

Maskinførerkurs på Evje

Det nærmer seg fristen for påmelding til maskinførerkurset 24.-27. feb. på Syrtveit Avfallsanlegg, Evje. Kristiansand Truckopplæring er sertifisert og står for opplæringen Kristiansand Truckopplæring.
NLR Agder
Summerred hos Sigrid Lunden i Bygland

Videregående kurs i epleproduksjon

Meld deg på videregående kurs i epleproduksjon tirsdag 15. mars i Kristiansand med Anne Vintland (NLR Agder) og Gaute Myhren (NLR Viken).
NLR Agder
Torunn Anesland med familie mentorordninga

Fornøyd med HMS-oppfølging

Torunn Aanesland Strømme og Øystein Strømmer er fornøyd med HMS-avtalen de tegna da de meldte seg inn i NLR Agder for noen år siden.
NLR Agder
Annonse HMS kampanjen nynorsk

Terje Birkeland har HMS-avtale

I videoen her forteller Terje Birkeland om hvilken nytte han har av HMS-avtalen. Terje driver gård med melke- og kjøttproduksjon i Hornnes, og det er spesielt papirarbeidet han er glad for å få hjelp til.
NLR Agder
Fagradsmote HMS 18 11 2021

HMS-avtale gir trygghet

Vi har tatt en kjapp prat med noen av medlemmene våre som har HMS-avtale for å høre hvordan de opplever ei slik oppfølging.
NLR Agder
Plantevernkurs

Autorisasjonskurs plantevern vinteren 2022

For å kunne kjøpe og bruke plantevernmidler må du ha et autorisasjonsbevis, såkalt sprøytesertifikat. Vi holder flere sprøytekurs i vinter, både førstegang og fornying med eksamen. Beviset har 10 års gyldighet.
NLR Agder
Mineralgjodsel 1

Mineralgjødsel til desemberpris?

Både Fiskå Mølle og Felleskjøpet melder at de ennå selger gjødsel til fjorårets pris på vedvarende lagerbeholdning, men januarpriser må forventes om svært kort tid, og disse prisene blir høyere enn dagens.
NLR Agder
Mentor collage

Ny bonde? – få mentor i 2022!

Det er kort tid til søknadsfristen for mentorordninga for 2022 går ut. 1. desember er frist for å søke mentor i 2022! Er du ny bonde er dette eit flott tilbod som ikkje koster deg noko.
NLR Agder
Ammeku Foto Jakob Saghus

Erfaringsgruppe ammeku for damer

I fjor startet vi opp en egen erfaringsgruppe kun for damer med temaet "Ammekua gjennom året". Dessverre ble det kun én samling før koronasituasjonen stoppet oss. Vi kjører i gang ny oppstart 17.november og inviterer nye damer med.
NLR Agder
Hogne i timoteifroenga juli 2020 ibs

Fagsamling for korn og engfrøprodusenter

Produserer Agderbonden det samfunnet og næringsmiddelindustrien etterspør? Andel matallergikere og forbrukere med interesse for kortreiste korn- og proteinvekster øker.
NLR Agder
Gjodselsekker FK og NF

Kjøp mineralgjødsel nå!

Mineralgjødselprisene er skytt i været og signalene vi får er at prisene fortsetter å øke utover 2022. Vi anbefaler å kjøpe inn gjødsla nå.
NLR Agder
Ag gronnsak kurv

Markedshagekurs på Agder

Lær om etablering, dyrkingsopplegg, arbeid gjennom sesongen, dyrkingsplanlegging og ulike kulturer.
NLR Agder
1 2 3 4 5 6