1 slatt 2020 timotei raigras

Vær og avling

Nå er prognoseprøvtakinga for gras starta opp i Agder før slåtten. Og prisen på nitrogengjødsel er nå gått ned ca 3000,- per tonn. Les mer ....
NLR Agder
JKH bringebaer hostet kasse

Markdag bringebær i Lyngdal

Velkommen til markdag med tema bringebær, konvensjonelle og økologiske, man. 23/5 kl 18. Oppmøte hos Karl Petter Vintland, Romsveien 20
NLR Agder
Potetaker var S Le

Markdag potet, korn og åkerbønne

Få med deg siste nytt om plantevern og andre tema innen potet, korn og åkerbønner. Oppmøte hos Tor Helge Arnevik på Bringsverd, Grimstad tirs. 24/5 kl 18.
NLR Agder
JAT gjenlegg Reddal gras gront

Markdag med slåttetips på Nedenes

Markvandring for status i enga og slåttetips hos Roy Vidar Svendsen på Nedenes onsdag 25. mai kl 13. Mari Friestad fra Tine vurderer fôrkvalitet. Info om plantevern i gjenlegg og lavavdriftsdyser på åkersprøyte.
NLR Agder
Nedbor Birkeland 10 11 mai 2022

Været, gjødsel og gjødselpriser

Det har endelig regna i Agder og det er etterlengta i forhold til den situasjonen vi har stått i. Likevel er dette de fleste steder knapt, og særlig i aust.
NLR Agder
JAT gjodsling etter 1 sl

Ledig stilling kombinert forsøkstekniker - grovfôrrådgiver

Søknadsfrist i dag 19. mai på spennende kombistilling for deg som liker å snakke med bønder, være i felt om sommeren, ta jordprøver og lage gjødslingsplaner om vinteren, og brenner for å bidra til bedre agronomi og god drift hos våre medlemmer. https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=257012765Søknadsfrist 19. mai.
NLR Agder
Jordbaer felt web forsok foreid sogne 2016

Jordbærmarkdag i Søgne

Kom på markdag tirsdag 10/5 kl 18 hos Bodil og Per Try i Søgne Oppmøte hjemme hos de i Stauslandstunet 34 som er ganske nær Søgne Videregående skole.
NLR Agder
IMG 3006 jasa

Fastgjødseldemo

Fredag 29. april kl 12 blir det demonstrasjon av ulike fastgjødselspredere hos Vegard Tveide på Tveide i Birkenes, ca 3 km fra Birkeland sentrum
NLR Agder
IMG 9424 jkh

Fagtur jordbær i tunnel

Jordbærprodusenter i Agder og Rogaland inviteres herved til felles fagtur/markdag til Helge Gjerde onsdag 4. mai 2022 med fokus på jordbærdyrking i perliteputer på bakken og i substrat på tabletop i tunnel. Med på markdagen blir Randi Hodnefjell fra NLR Rogaland, Anne Vintland og Jan Karstein Henriksen fra NLR Agder.
NLR Agder
Ag forsok timotei for loddesol 3

Markdag engfrø

Markdag i engfrø tirs. 3/5 kl. 18-19 på Løddesøl hos Jan Terje Håkedal.
NLR Agder
Case Amazone nere haugaa

Maskindemo mineralgjødselspreiing

Me har invitert dei største forhandlarane i fylket til å vise fram og testkøyre sin reiskap! 26/4 KVS Lyngdal og 27/4 på Holt kl 10.
Kalking

Markdag/maskindemo om kalking og jordarbeiding

Me har gleda av å invitere til kombinert markdag og maskindemo onsdag 20. april kl 12 hjå Terje Birkeland, Senumsveien 16, 4735 Evje, ved Evje flyplass. Ingen påmelding.
1 2 3 4 ... 7