Du logger inn slik
Brukernavn: Du velger enten produsentnummeret ditt, epostadressen din eller mobilnummeret ditt
Passord: Bruk gjerne samme passord som du har når du logger inn på produsentregisteret eller søker om produksjonstilskudd
Glemt passord: Klikk på Glemt passord om du ikke husker det og lag nytt
Glemt produksjonsnummer: Klikk på Glemt produsentnummer om du ikke husker det.
Hjelp: Kikk på Hjelp om du trenger hjelp, eller ta kontakt med Nina på telefon 38 18 39 00 eller 99695180.

Husk innlogging

Du kan krysse av for at dataen skal huske din innlogging, slik at du kommer inn automatisk neste gang du er på nettsida eller klikker på lenker i Vektsnytt.

Interessant statistikk for Vekstnytt

Vi har sjekka åpningsprosenten på tre av de siste Vekstnyttene, og den viser at det varierer veldig hvor mange som åpner og leser Vekstnytt og lenker til artikler på nettsida. Omkring 50 % åpner og leser bærnytt, ca 1/3 potetnytt og ca 1/4 grovfornytt. Vi ønsker at dette viktige fagstoffet skal nå ut til medlemmene og åpnes på mobiltelefon, nettbrett eller på datamaskin. De samme innloggingsdata vil gjelde for alle disse, og har du logga inn ei gang og kryssa av for at maskinen skal huske passordet, så kommer du rett inn neste gang også.

Potetnytt nr. 3:

Utsendte: 127

Åpna: 42

Ikke åpna: 85

Bærnytt nr. 2:

Utsendte: 80

Åpna: 39

Ikke åpna: 41

Fruktnytt:

Utsendte: 45

Åpna: 17

Ikke åpna: 28

Grovfôrnytt:

Utsendte: 1200

Åpna: 352

Ikke åpna: 848

Innlogging nettside
Dette er siden du kommer til ved første gangs innlogging på vår nettside. Husk å lagre din innlogging slik at du kommer rett inn neste gang. NB! Dette må du gjøre på alle dine enheter (mobil, pc, nettbrett).