Nettkurs - autorisasjonskurs i plantevern

18.05.2020

28.mai kjører vi nytt kurs. Mattilsynet har godkjent at autorisasjonskurs kan gjennomføres hjemmefra via PC.

PÅMELDINGSSKJEMA

 

Etter påmelding og i god tid før kursstart får du tilsendt en link på e-post som gjør at du kan delta. Du trenger ikke å installere noe program på forhånd. Du logger på fra egen pc eller nettbrett.

 

Tidspunkt: Torsdag 28. mai kl 10-14, har vi praksisdag. Her vil det en gjennomgang av kapitel 4 og 6, bli visning av film der vi ser på ei sprøyte og øving på regneoppgaver.
Det blir tilsendt et opptak av gjennomgang av kapitel 1-3 i boka, og en rask gjennomgang av kap 4-6. Denne bør dere høre før kursdagen, dette tar 5 timer, inkludert pauser.


De som bestiller bøker får denne tilsendt i posten.

 

Kursavgift inkludert eksamensavgift (faktura sendes etter kurset er avholdt):

  • 1.gangskurs: kr 2700, for medlemmer - kr 3700,- for ikke-medlemmer
  • Fornying 1350,- for medlemmer i NLR Agder, 1850,- for ikke-medlemmer
  • Boka” Handtering og bruk av plantevernmidler” kr. 449,- Bestilles ved påmelding og blir sendt i posten til deg.

PÅMELDINGSSKJEMA

Eksamen

Fylkesmannen har ansvar for eksamen. Den blir utført som hjemmeeksamen. Dere trenger å ha Word eller Adobe (gratisprogram) installert på PC før eksamen starter. Dere vil få tilsendt eksamen på e-post til avtalt klokkeslett. Dere besvarer eksamen hjemme, alle hjelpemidler er tillatt. Eksamenstiden er satt til 1,5 timer. Dere må sende ut utfylt eksamensbesvarelse før utløpt tidsfrist. Eksamen blir rettet og resultatet får dere tilsendt. Har dere spørsmål eller at tidspunkt ikke passer, ta kontakt med: Ellen Synnøve Eskeland, fmavese@fylkesmannen.no


Tidspunkt for eksamen: torsdag 28. mai kl 18-19.30Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.