Planlegg for store avlinger i 2020  

27.11.2019 (Oppdatert: 28.11.2019) Josefa Andreassen Torp

Fra nå og fram til påske er vår høysesong for gjødslingsplanlegging, og her kan vi legge en del føringer for hvor stor og lønnsom kvalitetsavling avling man kan oppnå.

Det er selvfølgelig mange faktorer som spiller inn på avling, som både jordtype, frøblanding, pH og ikke minst været, men riktig/tilpasset gjødsling er et svært godt utgangpunkt for å høste gode avlinger.

VI har stort sett oversikt over alle som skal ha gjødslingsplan for 2020 og dere vil bli kontaktet fram mot påske. Dersom du ønsker planen tidlig ta kontakt med din rådgiver, så blir du prioritert. Ofte er det gjødselkampanje i løpet av mars, og vi kan ikke love å ha alle planene klare til dette.

De som tok nye jordprøver i høst vil bli kontaktet etter hvert som jordprøveresultatene kommer inn og få utarbeidet gjødslingsplan ut ifra disse.  

Du kan også fylle ut Skjema for opplysninger til gjødselplan - Noteringsskjema(PDF-fil) - Noteringsskjema(Word-fil) og sende inn til oss, det letter også vårt arbeid og du får planen fortere.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.