Vil du bli en bedre kjøttprodusent?

26.08.2019 (Oppdatert: 26.08.2019) Josefa Andreassen Torp

Storfekjøttprosjektet starter nå opp med små erfaringsgrupper for de som ønsker å optimalisere sin drift.

Opplegget koster kr 2000,- og varer i ett år. Vi besøker alle gårdene og diskuterer tiltak på hver gård.  Foto: Torleiv Roland

Driver du med ammeku og ønsker å optimalisere drifta og høste erfaringer fra andre med samme produksjon?

 

Storfekjøttprosjektet oppretter nå 3-4 små grupper med 5-7 bønder som jobber sammen med å dele erfaringer og komme med konkrete tiltak for å optimalisere drifta. Det kan være temaer som oppstalling, kalving, dyrehelse, fôrproduksjon, fôring, beite, økonomi, avl eller hva dere ønsker å fokusere på.

 

Dette er en god måte å høste lærdom, idèer og kunnskap fra andre som driver med samme produksjon. Det vil være en rådgiver med som tilrettelegger. Vi har hatt god erfaring med slike grupper tidligere og bøndene som har vært med har fått med seg mange gode erfaringer fra andre bønder.

 

 

Ta kontakt

Høres dette ut som noe for deg eller ønsker du litt mer informasjon, kontakt: Josefa Andreassen Torp på tlf. 90766313. Gi beskjed innen 25. september, vi satser på oppstart i oktober/novemberFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.