Skreddersydd byggerådgiving

20.02.2018 (Oppdatert: 20.02.2018)

Byggerådgiver i NLR Agder planlegger små og store tiltak innen de fleste landbruksproduksjoner inkludert bygg for tilleggsnæringer.

Foto: Alf Gunnar Nøkland

Bygningene utformes optimalt med tanke på rasjonell drift, gode produksjonsresultater, trivelig og sikkert arbeidsmiljø og god dyreflyt.

  • Planlegging
  • Tegninger med kostnadsoverslag
  • Byggesøknader 

Vi tilbyr komplett planlegging av dri­ftsbygninger. Det betyr at vi administrerer planleggingsdelen av byggeprosessen for deg, noe som innebærer at vi lager forslagstegninger med kostnadsoverslag, anbudsdokumenter og arbeidstegninger inklusive armeringstegninger. I tillegg hjelper vi med papirarbeid som byggesøknader. 

Bygningsplanleggingen skal legge til rette for at byggeprosessen skal kunne gjennomføres uten overraskelser, forsinkelser eller ekstrakostnader. Samtidig skal kvaliteten på ferdig bygg være slik planer og kontrakt beskriver.

I våre bygg er plan- og bygningsloven med tekniske forskrifter, dyrevernloven med forskrifter og retningslinjer for hvert dyreslag, forurensningsloven, brannloven og arbeidsmiljøloven overholdt.

 

 

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.