Bli med på Grovfôr 2020

31.07.2017 (Oppdatert: 22.08.2017) | Nyhet

Bli med på 2 dagers fagsamling innen grovfôr for deg og din ektefelle i Stavanger 24.-25. november. Begrenset med plasser - Meld deg på fort for å få plass.

Nå kan du melde deg på regionsamlingen for Grovfôr 2020. 24.-25. november 2017

 

Er du/dere melkeprodusenter og leverandør til Tine, opptatt av godt grovfôr og opptatt av økonomien i produksjonen din, så er dette noe for deg. Dere treffer kollegaer med samme utfordringer, dere har med data for egen gård og dere utveksler erfaringer med tanke på å lære av hverandre.

Det vil bli fokus på avlingsnivå, kvalitet og grovfôrøkonomi. Dere bor på hotell med kurs og mat og betaler bare 2.000 kr for dette. Den eneste forutsetning er at dere må ha gjennomført beregninger på grovfôrkostnadene før dere kommer på møtet.

Meld dere på i dag. Det gjelder prinsippet Første mann til Mølla. Det er i alt 40 plasser for Rogaland og Agder. Vi ønsker å ha en fordeling på ca halvparten i Rogaland og halvparten i Agder.

 

Du finner mer informasjon og melder deg/dere på her: https://grovfornett.nlr.no/kalender/fagsamling-Stavanger/

 

Når dere har meldt dere på, så kontakt din NLR- eller Tine-rådgiver for beregning av grovfôrøkonomien. Så avtaler vi en tid for dette. Prisen for dette er 740 kr/time + evt oppmøteavgift på 370 kr dersom vi reiser ut det dere. Det forventes å gå 4-6 timer på beregningene avhengig av hvor lett tilgang vi har på data. Denne beregning er nyttig og kan brukes som grunnlag for videre vurderinger som kjøp/leie areal, investeringer i maskinutstyr og en rekke andre tiltak.

Du kan i Agder kontakte en av følgende:

Norsk Landbruksrådgiving Agder: Karin H Nærland 959 78 069

Norsk Landbruksrådgiving Agder: Jan Karstein Henriksen 905 90 032

Tine: Cathinka Jerkø: 900 44 823

 

Dette er et samarbeidsprosjekt med flere aktører, deriblant Tine, NLR og Yara.