«Inn på tunet – fra godkjenning til markedstilgang"

12.02.2019 (Oppdatert: 20.02.2019)

Tid: -
Sted: Revsnes Hotell, Byglandsfjord


Kurset passer for deg som har bestemt deg for å starte IPT på gården.


PÅMELDING

Pris:  1 400,- dekker kursavgift og lunsj/pausemat i 2 dager.

Overnatting ved Revsnes Hotell kan bestilles ved påmelding, betales direkte til hotellet ved utsjekk.

Priser: Singelrom med frokost/middag/dessert kr 870,- per person

            Dobbeltrom med frokost/middag/dessert kr 670,- per person

 

Kurset passer for deg som har bestemt deg for å starte IPT på gården, og/eller ønsker å bli godkjent gjennom revisjonsordningen til Matmerk for å kunne bruke navn og logo, og dermed øke kvaliteten på tilbudet ditt. Kvalitet er imidlertid ikke nok, tilbudet må også tilpasses et marked, og det må være forutsigbart. Dette blir også viktige temaer i kurset.

  • Tilbyder, kjøper og bruker skal være sikre på at kvalitet og trygghet på gården er ivaretatt på best mulig måte.
  • Få god kjennskap til Matmerk sitt kvalitetssystem for IPT. Kunne bygge opp og bruke kvalitetssystemet som dokumentasjons- og arbeidsverktøy.
  • Få økt kunnskap om systematisk HMS-arbeid, og dekket krav om opplæring i
  • Få kunnskap om ulike Inn på tunet- konsept, hvilke tjenester kan man levere og hvilke krav
  • Få økt bevissthet om marked og kjøpsadferd hos
  • Få kunnskap om prissetting og kontraktskriving, forretningsmodell og
  • Ha god forståelse av etiske og moralske utfordringer ved eget tilbud, og bevissthet på egen rolle.
  • Være klar til revisjon og godkjenning fra Matmerk etter

 

 

Program onsdag 20.03.19

09.30-10.00: Registrering og velkommen

10.00-12.00: Hvilke målgrupper har IPT, hvem kan levere tjenester og hvilke krav stilles. Hvem er IPT kunder, hvilke krav har de, og hvordan når vi dem.Revisjonsordningen for IPT - krav, bakgrunn og mål Hvordan bruke Matmerk/KSL standardene som et aktivt kvalitetsstyringsverktøy for IPT.

12.00-13.00: Lunsj

13.00-18.00: Grundig gjennomgang av standard 2 HMS og 11 IPT + praktisk jobbing med disse.

Det legges inn nødvendige pauser og pausemat underveis.

19.00 -  Middag på hotellet.     

 

Program torsdag 21.03.19

09.30-12.00: Oppsummering fra i går. Grunnleggende om systematisk HMS arbeid, mål, krav og innhold.

Hvordan kartlegge farer og vurdere risiko på gården, i IPT-tilbudet og aktivitetene. Beredskap og eredskapsplaner.

12.00-13.00: Lunsj

13.00-15.30: Forretningsmodell og organisering av tilbudet. Kontrakter og prissetting. Etiske utfordringer i tilbudet, tilbyder sin funksjon og rolle. Diskusjon og erfaringsutveksling.

15.30 Takk for oss.


 PÅMELDING

 



Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.