Vi gleder oss masse til endelig å få gjenta suksessen fra tidligere år med å arrangere Sørlandssamling 14.-15. januar 2022. Påmelding innen 14. desember, og tema i år er Matsikkerhet og Økonomi med to inspirerende dager spekket av gode foredrag.

Vårt mål er at samlingen vil bidra til økt faglig kompetanse, i tillegg treffes vi til hyggelig sosialt fellesskap. Fredag er dagen vi samles til fellesforedrag, om kvelden blir det festmiddag – underholdning og utdeling av “Mi har det greit prisen”. Etter den offisielle delen blir det musikk og dans. På lørdag deler vi forsamlingen i følgende faggrupper: Sau – gris – melk- kjøtt – grønt – økonomi. Klikk på lenka og sjekk programmet - meld deg på og bli med!

Er du interessert i landbruket, kanskje ser for deg en framtid som matprodusent, kom på Sørlandssamlinga, få inspirasjon. Er du ung bonde under 30 år blir deltakeravgiften sterkt subsidiert.

Ved endringer i smittesituasjon, kan samlingen bli avlyst på kortvarsel. Vi vurderer dette med utgangspunkt i retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter. Hotellet har stort fokus på hygiene og renholdsrutiner for å ivareta vår trygghet. Vårt hovedmål er å skape en trygg og god samling.

Arrangører: NORSVIN Agder, Nortura, Geno, TINE, Felleskjøpet Rogaland Agder, Norsk Landbruksrådgiving Agder – i samarbeid med Norges Bondelag, Agderkontoret.